Skip to content

Fjerning av lukt fra dyreurin med Ozon

Dyreurinlukt er beryktet for å være en av de mest utfordrende luktene å bli kvitt.

Permanent luktfjerning i hjemmet

Effektiv luktfjerning av dyreurin

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Dyreeiere vet at selv de mest kjærlige kjæledyrene kan av og til skape utfordringer når det kommer til lukt i hjemmet. Spesielt når det gjelder dyreurin, kan lukten være intens og vedvarende. Å bli kvitt denne ubehagelige lukten kan være en frustrerende opplevelse, og mange lurer på om det finnes en permanent løsning. Svaret er ja, og det heter ozonbehandling eller ozonsanering.

Dyreurinlukt: En seig motstander
Dyreurinlukt er beryktet for å være en av de mest utfordrende luktene å håndtere i et hjem.

Årsakene til dette inkluderer:

Sterk Lukt: Dyreurin kan ha en intens og ubehagelig lukt som sprer seg raskt i hjemmet.

Vedvarende Lukt: Lukten kan være vedvarende og vanskelig å fjerne med vanlige rengjøringsmetoder.

Gjennomtrengende: Dyreurin kan trenge gjennom overflater som tepper, møbler og treverk, og lage et luktproblem som er dypt rotfestet.

Gjentatt Markering: Hvis dyret gjentar urinering på samme sted, kan lukten forsterkes over tid.

Ozonsanering: En Effektiv Løsning
Ozonsanering er en metode som har vist seg å være svært effektiv for fjerning av lukt fra dyreurin. Denne prosessen bruker ozongass (O3), som er en kraftig oksidant, til å bryte ned luktforårsakende molekyler og eliminere lukten permanent.

Her er hvordan det fungerer:

Før ozonsaneringen starter, må området grundig rengjøres for å fjerne eventuelle rester av dyreurin. Jo mer av urinen du kan fjerne manuelt, desto mer effektiv vil ozonsaneringen være.

Ozonbehandling: En ozongenerator plasseres i det berørte området, og den produserer ozongass som spres i luften og trenger inn i overflatene. Ozonet reagerer kjemisk med luktforårsakende molekyler, bryter dem ned og eliminerer lukten.

Ventilasjon: Etter at ozonsaneringen er fullført, må området luftes grundig for å fjerne gjenværende ozon og sikre at det er trygt å bebo.

Fordelene med Ozonsanering for Dyreurinlukt
Permanent Fjerning: Ozonsanering gir permanent fjerning av lukt, og lukten kommer ikke tilbake.

Rask Resultater: Prosessen er rask, og du vil se betydelige forbedringer i luktforholdene etter en enkelt behandling.

Miljøvennlig: Ozonbehandling bruker ikke sterke kjemikalier, og den etterlater ingen giftige rester.

Allsidig: Ozon trenger inn i alle typer materialer og overflater, inkludert tekstiler, tepper, tre og betong.

Helse- og Sikkerhet: Ozon er trygt når det brukes riktig, og det er ingen risiko for helseproblemer når området er riktig luftet.

Dyreurinlukt kan være en utfordrende og vedvarende problem. Men med ozonsanering har du en pålitelig løsning som kan eliminere lukten permanent. Denne miljøvennlige og effektive metoden gir deg muligheten til å nyte et friskt og luktfritt hjem, selv om du har kjæledyr. Så, hvis du står overfor problemet med dyreurinlukt, ikke nøl med å prøve ozonsanering for å få tilbake friskheten i hjemmet ditt.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk