Skip to content

Fjerne røyklukt i bolig

Vi hjelper deg med å fjerne røyklukt i din bolig.

Permanent luktfjerning i hjemmet

Røyklukt i Boligen? Slik Fjerner du den Permanent med Ozonsanering

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Har du problemer med røyklukt i boligen? Har tidligere forsøk på å fjerne den irriterende lukten vært forgjeves? Vel, det er på tide å oppdage en effektiv og varig løsning: ozonsanering. Denne metoden har vist seg å være ekstremt effektiv for å eliminere røyklukt og andre ubehagelige luktproblemer, og den gir raske og pålitelige resultater.

Hva er Ozonsanering?
Ozonsanering er en teknikk som bruker ozongass (O3) for å fjerne lukt og forurensningskilder i hjemmet ditt. Ozon er et molekyl bestående av tre oksygenatomer, og det er svært reaktivt. Denne reaktiviteten gjør ozon til en kraftig oksidator, som effektivt kan nøytralisere og oksidere molekyler som forårsaker dårlig lukt.

Når ozongassen blir spredt i rommet ditt, reagerer den raskt med partikler i luften og på overflater, og oksiderer dem til ikke-støtende molekyler. Resultatet er permanent fjerning av lukt, uansett om det dreier seg om røyklukt, mugglukt, kjellerlukt eller andre irriterende luktproblemer.

Hvordan Virker Ozonsanering mot Røyklukt?
Røyklukt kan være en av de mest utfordrende luktene å fjerne fra hjemmet ditt, spesielt hvis røykingen har pågått over tid. Ozonbehandling er imidlertid en pålitelig løsning for å takle dette problemet. Her er hvordan det fungerer:

Ozonreaksjon: Ozon er ekstremt reaktivt og raskt til å reagere kjemisk med partikler i luften og på overflater. Det ekstra oksygenatomet i ozonmolekylet binder seg til andre molekyler og forårsaker kjemisk endring i deres struktur.

Oksidering: Denne kjemiske endringen oksiderer luktforårsakende molekyler og bryter dem ned til ikke-luktfremkallende forbindelser.

Permanent Effekt: Når luktmolekylene er brutt ned av ozon, blir de endret for alltid. De vil aldri forårsake dårlig lukt igjen.

Intervallbehandling: For sterke luktproblemer anbefales det å kjøre ozonbehandling i intervaller, ikke nødvendigvis kontinuerlig. Dette hjelper ozongassen med å trenge dypt inn i materialene og nå luktens kjerne.

Å fjerne røyklukt i boligen din permanent kan være en utfordrende oppgave, men ozonsanering har vist seg å være en pålitelig og effektiv løsning. Denne teknikken bruker ozongass til å oksidere og nøytralisere luktforårsakende molekyler, og gir varige resultater. Med riktig forberedelse, sikkerhetstiltak og overvåkning av prosessen, kan ozonsanering forvandle hjemmet ditt til et friskt og luktfritt sted å bo.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Hvordan få røyklukt ut av rommet?
Hvordan fjerne røyklukt fra treverk?
Hvordan fjerne nikotin fra vegger og tak?
Hvor lang tid tar det før røyklukt forsvinner?
Hvordan bli kvitt røyklukt i møbler?
Hvordan få bort vond lukt i gammelt hus?
Hvordan få huset til å lukte godt?
Hvordan få vekk Sigarettlukt?
Hvordan bli kvitt kjellerlukt?
Fjerning av lukt i huset
Hvordan fjerne vond lukt i bolig?
Røyklukt visning av hus
Skjulte kilder til dårlig lukt i boligen
Profesjonell luktrensing i nærheten
Røyklukt fjerningstjenester
Metoder for fjerning av mugglukt
Luktbehandling etter brann
Luktsaneringstjenester nær meg
Råd om luktfjerning  i bolig
Luktproblemer i kjeller

Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk