Skip to content

Luktfjerning ved brannskader & vannskader

Har du vært uheldig å fått brann, røyk eller vannskder på boligen? Vi nullstiller boligen ved å fjerne vonde lukter raskt og effektivt.

Permanent luktfjerning i hjemmet

Ozonsanering og luktfjerning for forsikringsselskaper etter skader på boligen

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

For forsikringsselskaper er håndtering av skadeoppgjør en sentral del av virksomheten. Når boliger blir rammet av brannskader, vannskader eller andre typer hendelser, står forsikringsselskapene overfor utfordringen med å gjenopprette eiendommene til sitt opprinnelige, beboelige tilstand. En viktig del av denne prosessen er luktfjerning, spesielt når ubehagelige luktproblemer oppstår som følge av skadene. Her utforsker vi hvordan forsikringsselskaper kan benytte ozonsanering som en effektiv metode for å fjerne lukter og forbedre kundeopplevelsen.

Hvorfor luktfjerning er viktig etter skader på boligen
Etter brannskader eller vannskader kan boliger ofte ha ubehagelige luktproblemer. Røyklukt, sotlukt, mugglukt eller lukt fra vannskader kan alle gjøre boligen ubeboelig og ubehagelig. Dette er spesielt bekymringsfullt når forsikringsselskapene ønsker å gjenopprette boligen for sine forsikringstakere så raskt som mulig.

Ubekjente luktproblemer kan også påvirke forsikringsselskapenes omdømme og kundetilfredshet. Å gi forsikringstakere et hjem uten ubehagelige lukter er avgjørende for å opprettholde tilliten og positivt omdømme.

Ozonsanering: Den effektive metoden for luktfjerning
Ozonsanering har vist seg å være en svært effektiv metode for å fjerne lukter i boliger etter skader. Ozon (O3) er en kraftig oksidant som kan bryte ned og eliminere luktforårsakende molekyler permanent. Dette gjør ozonsanering til en ideell metode for å gjenopprette et friskt inneklima i boliger som tidligere har vært plaget av ubehagelige lukter som følge av brannskader eller vannskader.

Fordelene med Ozonsanering for forsikringsselskaper:
Rask og Effektiv: Ozonsanering tar vanligvis kun 4-8 timer, avhengig av omfanget av luktproblemene. Dette betyr at forsikringsselskapene kan gjenopprette boligen for sine forsikringstakere raskt og effektivt.

Permanent Luktfjerning: Ozonsanering gir permanent fjerning av ubehagelige lukter. Dette sikrer at lukten ikke kommer tilbake i fremtiden.

Ingen Behov for Renovering: Andre metoder for luktfjerning, som å rive ut materialer eller gjennomføre omfattende renovering, kan være kostbare og tidkrevende. Med ozonsanering unngår forsikringsselskapene disse kostnadene og inngrepene.

Forbedret Kundetilfredshet: Å levere en bolig uten ubehagelige lukter for forsikringstakerne gir positiv kundeopplevelse og øker kundetilfredsheten.

Positivt Omdømme: Effektiv luktfjerning bidrar til et positivt omdømme for forsikringsselskapene. Det viser at de bryr seg om kundenes trivsel og boligens tilstand.

Hvordan Fungerer Ozonsanering?
Ozonsanering utføres ved hjelp av en ozongenerator som produserer ozongass. Denne gassen spres grundig i boligen, inkludert alle rom og vanskelig tilgjengelige områder. Ozon reagerer med luktforårsakende molekyler, oksiderer dem, og bryter dem ned til luktfrie forbindelser.

Forbered Boligen: Før ozonsanering må boligen ryddes for personlige eiendeler og forsegles slik at ozongassen ikke kan unnslippe.

Behandlingstid: Ozonsanering tar vanligvis 4-8 timer, avhengig av boligens størrelse og luktproblemets alvorlighetsgrad.

Luft Ut: Etter ozonsanering må boligen luftes grundig i flere timer for å fjerne eventuell gjenværende ozongass.

Ozonsanering er en verdifull ressurs for forsikringsselskaper som ønsker å effektivisere prosessen med skadeoppgjør og samtidig levere høy kundetilfredshet. Å fjerne ubehagelige lukter raskt og permanent etter skader som brannskader eller vannskader kan være avgjørende for å opprettholde et positivt omdømme og sikre forsikringstakernes trivsel i sine hjem.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk