Skip to content

Hvordan bli kvitt røyklukt i møbler?

Slik blir du kvitt røyklukten i møbler - Effektiv ozonsanering for friskere luft.

Permanent luktfjerning i hjemmet

Slik blir du kvitt vedvarende røyklukt i dine møbler.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Hvordan bli kvitt røyklukt i møbler med Ozonsanering
Det er ingen tvil om at røyklukt kan være både plagsom og påtrengende, spesielt når den har satt seg i møblene dine. Enten du nylig har kjøpt brukte møbler som bærer med seg røyklukt eller ønsker å kvitte deg med lukten etter egen røyking, er ozonsanering en effektiv metode for å fjerne røyklukt for alltid.

Hva er Ozonsanering?
Før vi dykker inn i hvordan ozonsanering fungerer, la oss ta en rask titt på hva ozon egentlig er. Ozon (O3) er en naturlig forekommende gass som består av tre oksygenmolekyler. Denne gassen er svært reaktiv og har en bemerkelsesverdig evne til å bryte ned og eliminere lukt og forurensninger.

Ozonsaneringens prinsipp
Ozonsanering bruker denne kraften til å fjerne røyklukt ved å omdanne luktforårsakende molekyler til ikke-støtende forbindelser. Prosessen er ganske enkel, men utrolig effektiv. Her er hvordan det fungerer:

Generering av Ozon: En ozonmaskin produserer ozongass, som deretter spres i rommet ved hjelp av en generatorvifte.

Kjemisk reaksjon: Ozongassen begynner å reagere kjemisk med røyklukt-molekyler som den kommer i kontakt med. Den binder seg til disse molekylene og forårsaker en kjemisk endring som nøytraliserer lukten.

Permanent fjerning: Luktmolekylene som er brutt ned av ozon, blir endret for alltid. Dette betyr at de aldri vil forårsake røyklukt igjen. Ozonsanering gir dermed en permanent løsning på røykluktproblemet.

Fordeler med Ozonsanering
Nå som vi har forklart hvordan ozonsanering fungerer, la oss se på noen av fordelene med å bruke denne metoden for å bli kvitt røyklukt i møbler:

Permanent resultat: Ozonsanering gir en permanent løsning på røykluktproblemet. Du trenger ikke å bekymre deg for at lukten kommer tilbake etter en stund.

Miljøvennlig: Ozon er en naturlig forekommende gass som ikke etterlater skadelige kjemikalier eller rester. Det er derfor en miljøvennlig måte å fjerne lukt på.

Effektiv i alle typer møbler: Ozonsanering kan brukes på alle typer møbler, uavhengig av størrelse eller materiale. Det er like effektivt på tekstiler som på tre eller skinn.

Rask prosess: Ozonsanering tar vanligvis bare noen få timer, avhengig av omfanget av lukten og møbelens størrelse. Dette betyr at du raskt kan nyte dine friskt duftende møbler igjen.

Slik bruker du Ozonsanering for å fjerne røyklukt i møbler
Forbered Møbelet: Fjern alle løse gjenstander fra møbelet og sørg for at det er rent og støvfritt.

Plasser Ozonmaskinen: Plasser ozonmaskinen inne i møbelet eller i rommet der møbelet befinner seg. Sørg for at det er god luftsirkulasjon.

Start Ozonbehandlingen: Sett maskinen til ønsket tid basert på møbelens størrelse og omfanget av lukten.

Sikkerhet først: Ozon er skadelig å puste inn, så forlat rommet og lukk alle dører og vinduer før maskinen begynner å jobbe.

Vent og luft ut: Etter at behandlingstiden er over, luft ut rommet grundig. Dette gir ozonen tid til å gå tilbake til oksygen, og det er trygt å gå inn i rommet igjen.

Nyt friskheten: Etter ozonsaneringen vil møbelet ditt være helt fri for røyklukt, og du kan nyte friskheten i lang tid fremover.

Ozonsanering er en kraftig metode for å fjerne røyklukt i møbler permanent. Denne miljøvennlige og effektive tilnærmingen kan gi deg et hjem som lukter friskt og rent. Så hvis du ønsker å bli kvitt røyklukt i møblene dine en gang for alle, kan ozonsanering være svaret du har lett etter.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk