Skip to content

Hvordan få røyklukt ut av rommet?

Slik blir du kvitt røyklukten - Effektiv ozonsanering for friskere luft.

Permanent luktfjerning i hjemmet

Slik blir du kvitt vedvarende røyklukten i hjemmet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Hvordan Få Røyklukt Ut av Rommet? Bruk Ozonsanering for Permanent Resultat
Røyklukt kan være en plagsom og vedvarende utfordring å takle, spesielt hvis du nylig har overtatt et hjem som har vært bebodd av røykere, eller hvis du selv tidligere har røkt innendørs. Den gode nyheten er at det finnes en effektiv løsning for å bli kvitt røyklukten permanent, og det kalles ozonsanering. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan du kan få røyklukt ut av rommet ditt og nyte et friskt, røykfritt miljø.

Ozonsanering: Den ultimate løsningen:
Ozon er en naturlig forekommende gass som består av tre oksygenmolekyler, og den har vist seg å være ekstremt effektiv til å eliminere lukt, inkludert røyklukt. Ozonsanering fungerer ved å generere ozon og distribuere det i det berørte rommet. Ozonet reagerer kjemisk med luktforårsakende molekyler, bryter dem ned og eliminerer lukten permanent.

Trinn for å fjerne røyklukt med ozonsanering:
1. Forbered Rommet:
Først må du sørge for at rommet er tomt for mennesker og kjæledyr. Ozon er skadelig å puste inn i høye konsentrasjoner, så sikkerhet er viktig.

2. Ozongeneratoren:
Skaff en ozongeneratoren eller kontakt en profesjonell ozonsaneringstjeneste. En ozongeneratoren er utstyrt med en timer som lar deg angi hvor lenge ozonsaneringen skal vare.

3. Lukk Rommet:
Lukk dører og vinduer i rommet som skal behandles for å holde ozongassen inne i rommet.

4. Start Saneringen:
Slå på ozongeneratoren og la den jobbe i henhold til produsentens anbefalinger. Tiden det tar, avhenger av rommets størrelse og mengden av røyklukt.

5. Vent og Luft Ut:
Etter at saneringen er fullført, vent minst en time før du går tilbake til rommet. Deretter åpner du vinduer og lufter godt for å fjerne eventuelle rester av ozon og for å få frisk luft tilbake i rommet.

Fordelene med Ozonsanering
Permanent Resultat: Ozonsanering fjerner røyklukt permanent ved å bryte ned luktforårsakende molekyler. Du trenger ikke bekymre deg for at lukten kommer tilbake.

Miljøvennlig: Ozon er en naturlig forekommende gass som går tilbake til oksygen etter bruk, uten å etterlate skadelig restavfall.

Raskt og Effektivt: Ozonsanering kan fjerne røyklukt på relativt kort tid, avhengig av rommets størrelse og alvorlighetsgraden av lukten.

Allsidig: Ozonsanering kan brukes i boliger, biler, båter, og mer, noe som gjør det til en allsidig løsning for røykluktproblemer.

Å få røyklukt ut av rommet ditt trenger ikke å være en kamp. Med ozonsanering har du en pålitelig metode som gir permanent luktfjerning. Husk alltid å følge sikkerhetsinstruksjonene når du bruker ozonsanering for å sikre et trygt miljø. Så kan du nyte et friskt og røykfritt hjem!

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk