Skip to content

Hvordan fjerne røyklukt i hus?

Røyklukt er en ubehagelig lukt som kan være vanskelig å bli kvitt, med mindre du bruker de riktige triksene.
Permanent luktfjerning i hjemmet

Slik blir du kvitt røyklukt i huset

 • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
 • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
 • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
 • Har du prøvd alt uten å bli kvitt røyklukten? Da kan Ozonsanering være løsningen du er ute etter. Dette er en effektiv og varig løsning: ozonsanering. Denne metoden har vist seg å være ekstremt effektiv for å eliminere røyklukt og andre ubehagelige luktproblemer, og den gir raske og pålitelige resultater.

Hvordan fjerne røyklukt i hus?

Røyklukt er en ubehagelig lukt som kan være vanskelig å bli kvitt, med mindre du bruker de riktige triksene. Heldigvis har du funnet denne artikkelen som vil gi deg syv effektive måter å fjerne røyklukt i hjemmet på. La oss ta en titt på disse metodene og forvandle hjemmet ditt til en velduftende oase på kort tid!

Lufting
Det beste og enkleste rådet for å fjerne røyklukt i hjemmet er å lufte grundig. Åpne vinduer og dører for å la frisk luft strømme inn. Dette vil bidra til å fjerne røyklukten og forbedre inneklimaet betydelig.

Klimaanlegg med filtrering
Å installere et kvalitets klimaanlegg, som for eksempel V20 Aircondition, kan være din hemmelige våpen mot røyklukt. V20 Aircondition kontinuerlig trekker inn ren, filtrert luft, og røyklukten har da liten sjanse til å henge igjen.

Bakepulver trikset
Bakepulver er en naturlig og miljøvennlig måte å fjerne røyklukt på. Dryss bakepulver over tepper, møbler og andre tekstiler som lukter røyk. La det sitte i minst noen timer, helst over natten, og støvsug deretter grundig for å fjerne bakepulveret og luktrestene.

Grundig rengjøring
For å fjerne røyklukt effektivt, må du rengjøre grundig. Vask alle overflater, inkludert vegger, tak, gulv og vinduer, med en blanding av vann og mild såpe. Du kan også tilsette litt eddik eller sitronsaft for å hjelpe til med å nøytralisere lukt.

Eddik for å nøytralisere lukt
Hvit eddik er en annen effektiv måte å bekjempe røyklukt på. Fyll små skåler med hvit eddik og plasser dem rundt i rommet. Eddiken vil bidra til å nøytralisere og absorbere røyklukten. La skålene stå i minst 24 timer, og bytt ut eddiken etter noen dager. Pass på å plassere skålene utilgjengelig for barn og kjæledyr. Hvis du ikke liker eddikens lukt, kan du tilsette noen dråper eterisk olje som jasmin eller lavendel for å forbedre resultatene.

Bruk duftprodukter
Etter å ha fjernet det meste av røyklukten, kan du bruke duftprodukter som duftlys, duftpinner, duftspray eller luftfuktere med eteriske oljer for å skape en behagelig atmosfære og maskere eventuelle gjenværende lukt.

Luftrenser
En luftrenser med et HEPA-filter og et aktivt kullfilter kan være svært effektiv for å fjerne røyklukt og andre forurensninger fra luften. Plasser luftrenseren i de mest berørte områdene og la den jobbe kontinuerlig for å rense luften.

Hvis ingen av de nevnte metodene gir ønskede resultater, kan det være lurt å kontakte profesjonelle som spesialiserer seg på å fjerne røyklukt i hjemmet. De har ofte tilgang til spesialutstyr og rengjøringsmidler som kan være mer effektive enn hva du kan få tak i selv.

Vi at det kan være utfordrende å bli kvitt røyklukt i hjemmet, men ved å følge disse rådene kan du oppnå gode resultater raskt. Begynn med grundig lufting og rengjøring, og bruk deretter effektive metoder som bakepulver, eddik og duftprodukter. Luftrensere kan også være svært nyttige. Husk at tålmodighet og innsats er nøkkelen til å fjerne røyklukt og gjenopprette et friskt og behagelig inneklima.

 • Effektiv fjerning: Ozonsanering er svært effektiv for å eliminere røyklukt, da ozonmolekyler har evnen til å trenge dypt inn i materialer og fjerne lukt på molekylært nivå.
 • Ingen bruk av kjemikalier: Ozonsanering er en miljøvennlig metode som ikke krever bruk av kjemiske rengjøringsmidler eller duftprodukter, noe som gjør den tryggere for helsen og bedre for miljøet.
 • Hurtig resultat: Ozonsanering kan gi raske resultater, og røyklukten blir vanligvis betydelig redusert eller eliminert etter en enkelt behandling, noe som sparer tid og innsats.
 • Allsidig anvendelse: Ozonsanering kan brukes på ulike overflater og materialer, inkludert tekstiler, møbler, vegger, tak og gulv, noe som gjør den egnet for mange typer rom og eiendommer.
 • Langvarig effekt: Ozonbehandlingen kan også bidra til å forhindre at røyklukt kommer tilbake, da den ikke bare maske lukt, men faktisk bryter ned luktforårsakende molekyler, noe som gir en mer varig lukteliminering
Permanent fjerning av lukt i huset

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

 • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
 • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
 • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk