Skip to content

Luktfjerning før visning & boligsalg

Luktfjerning kan være avgjørende for å øke verdien av din bolig og tiltrekke potensielle kjøpere. Vi fjerner vond lukt permanent.

Permanent luktfjerning i hjemmet

Fordelene ved å investere i en grundig luktfjerning før boligvisning.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Å selge en bolig er en prosess som krever tid, innsats og nøye planlegging. Når du har bestemt deg for å legge boligen ut for salg, er målet å tiltrekke potensielle kjøpere og oppnå best mulig pris. Mens mange selgere fokuserer på utseendet og presentasjonen av boligen, undervurderer noen viktigheten av en faktor som kan være avgjørende for et vellykket salg – lukten.

Ubekvemme eller uønskede lukter i boligen kan være en stor avskrekkende faktor for potensielle kjøpere. Lukten av røyk, kjæledyr, matlaging, mugg eller andre kilder kan umiddelbart påvirke deres oppfatning av boligen, selv før de har sett resten av eiendommen. Derfor kan investering i ozonsanering og luktfjerning før visning av boligen være en klok beslutning med mange fordeler.

Fordelene ved Ozonsanering og Luktfjerning før Boligvisning:

Førsteinntrykk: Førstehåndsinntrykket er avgjørende når potensielle kjøpere besøker boligen din. En frisk og nøytral lukt vil gi dem en positiv opplevelse fra første stund, og dette kan sette tonen for hele visningen.

Øker Boligverdien: Boliger som gir inntrykk av å være velstelte og fri for luktproblemer, har en tendens til å ha høyere verdi. En investering i luktfjerning kan føre til en høyere salgspris og en raskere salgsprosess.

Konkurransedyktighet: I et konkurransedyktig boligmarked kan selv små forbedringer utgjøre en forskjell. Å fjerne ubehagelige lukter gir deg en konkurransefordel blant andre boliger til salgs.

Kundetilfredshet: Potensielle kjøpere vil føle seg mer komfortable og fornøyde når de besøker en bolig uten ubehagelige lukter. Dette kan bidra til en positiv opplevelse og øke sjansene for at de inngår en avtale.

Reduserer Tiden på Markedet: En bolig som har blitt grundig renset for ubehagelige lukter, kan tiltrekke kjøpere raskere. Dette kan redusere tiden boligen er på markedet, noe som er en fordel for selgeren.

Hvordan Fungerer Ozonsanering og Luktfjerning:
Ozonsanering er en effektiv metode for å eliminere ubehagelige lukter. Den innebærer bruk av ozongass, som er en kraftig oksidant, for å bryte ned luktforårsakende molekyler. Ozon reagerer kjemisk med disse molekylene og omdanner dem til luktfrie forbindelser. Prosessen er grundig og effektiv, og den kan tilpasses boligens behov. Ozon kan trenge inn i alle områder hvor lukter har festet seg, inkludert møbler, tepper, gardiner, vegger og tak.

Tidspunkt for Behandling: Ozonsanering bør gjennomføres før boligvisninger for å gi tilstrekkelig tid til å lufte ut etter behandlingen.

Grundig Rengjøring: Før ozonsanering er det viktig å sørge for at boligen er ryddig og ren.

Ventilasjon: Etter ozonsanering må boligen luftes grundig for å fjerne eventuell gjenværende ozongass.

Investeringen i ozonsanering og luktfjerning kan være avgjørende for et vellykket boligsalg. Det gir potensielle kjøpere en behagelig opplevelse og gir boligen din en konkurransedyktig fordel. Ved å sikre at boligen din er fri for ubehagelige lukter, kan du øke verdien av eiendommen din og få den raskere solgt, noe som er en gevinst for både selger og kjøper.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk