Skip to content

Om oss

Vi er stolte av å være ledende innen luktfjerning og ozonsanering i Norge. Hos OzonSanering.no er vår misjon å tilby kundene våre innovative og effektive løsninger for å fjerne selv de mest ubehagelige luktene permanent.

Vår ekspertise: Med mange års erfaring innen ozonbehandling og luktfjerning, har vi bygget opp en solid kompetanse som gjør oss til eksperter på området. Vårt team består av dedikerte fagfolk som er lidenskapelige opptatt av å levere topp kvalitetstjenester til våre kunder.

Vår tilnærming: Vi forstår at hvert luktproblem er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår tilnærming er grundig, effektiv og miljøvennlig. Vi bruker avansert teknologi og ozongass for å bryte ned luktforårsakende molekyler og eliminere lukten permanent.

Våre tjenester: Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for både privatpersoner og bedrifter. Enten du har behov for å fjerne røyklukt fra hjemmet ditt, eliminere mugglukt fra en kjeller, sanere etter brann- eller vannskader, eller utføre luktfjerning i forbindelse med dødsboer, har vi løsningen for deg. Vi tilbyr også luktfjerningstjenester for næringsbygg, sameier, og boligutleiere.

Miljøbevissthet: Vi er forpliktet til å beskytte miljøet og helsen til våre kunder. Derfor bruker vi miljøvennlige metoder og produkter som er skånsomme mot mennesker og omgivelser. Ozon er en naturlig forekommende gass som er trygg når den brukes riktig, og den etterlater ingen skadelige rester.

Vår Visjon: Vår visjon er å være den foretrukne partneren for alle som ønsker å fjerne ubehagelige lukter og forbedre inneklimaet i sine hjem eller bedrifter. Vi streber etter å levere resultater som overgår forventningene til våre kunder og etterlater dem med et friskt, rent og luktfritt miljø.

Vi er her for å hjelpe deg med alle dine luktfjerningsbehov. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, og la oss hjelpe deg med å skape et friskere og mer behagelig miljø. Velg OzonSanering.no – Din Partner for Permanent Luktfjerning!

Vi er en del av DBP gruppen og har tilgang på håndverkere innen for alle fagområder som det skulle være behov for dette for å kunne få utført et oppdrag. Vi kan stille med alle faggrupper på kort varsel. Har du behov for å legge nytt gulv, må det rives noe eller om du har behov for å male opp rommet er det bare å ta kontakt, så gir vi deg gjerne et tilbud på dette også.

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning​

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk