Skip to content

Ozonsanering av dødsbo

Et av de vanligste problemene du kan møte når du overtar et dødsbo, er dårlig lukt.

Permanent luktfjerning i hjemmet

Ozonsanering av dødsbo - En effektiv løsning for dødsbo

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Å arve et dødsbo kan være en følelsesmessig opplevelse som bringer med seg en rekke ansvarsområder. I tillegg til de juridiske og økonomiske forpliktelsene må du også takle den fysiske tilstanden til boligen. Et av de vanligste problemene du kan møte når du overtar et dødsbo, er dårlig lukt. Enten det er stillestående luft, spor etter tidligere eiere eller annen ubehagelig lukt, kan dette problemet være både plagsomt og distraherende. Heldigvis finnes det en løsning som kan gi deg en frisk start: ozonsanering av dødsbo.

Ozonsanering: En Effektiv Løsning for Dødsbo
Ozonsanering er en innovativ og effektiv metode for å eliminere lukt og forurensninger fra luften. Denne teknikken bruker ozongass (O3), en naturlig forekommende gass som består av tre oksygenatomer, til å nøytralisere luktforårsakende molekyler. Ozon er kjent for sin kraftige evne til å reagere med forskjellige stoffer og lukt, og det er derfor det er et populært verktøy for luktfjerning.

Hvorfor dødsbo kan ha luktproblemer?
Før vi dykker inn i hvordan ozonsanering fungerer, la oss forstå hvorfor dødsboer ofte lider av luktproblemer:

Tidligere eieres vaner: Lukten i et hjem kan være sterkt knyttet til tidligere eieres vaner, inkludert røyking, kjæledyr, matlaging, eller til og med personlig hygiene.

Mangel på ventilasjon: Hvis boligen har stått tom i lang tid, kan mangel på ventilasjon føre til stillestående luft og opphopning av lukt.

Tidligere skader: Tidligere skader, som vannskader eller brannskader, kan etterlate spor i form av vedvarende lukt.

Generell forsømmelse: Noen ganger blir dødsboer forsømt i lang tid, og dette kan føre til en akkumulering av dårlig lukt.

Ozonsaneringens fordeler for dødsboer:
Når du vurderer ozonsanering for å gjenopprette friskheten i et dødsbo, er det flere fordeler du bør være klar over:

1. Permanent Resultat
En av de mest imponerende fordelene med ozonsanering er at resultatene er permanente. Ozon nøytraliserer og bryter ned luktforårsakende molekyler, og de vil aldri returnere til sin tidligere tilstand.

2. Rask og Effektiv
Ozonbehandling er en rask prosess som gir øyeblikkelige resultater. Avhengig av luktens alvorlighetsgrad og størrelsen på rommet, kan ozonsaneringen vanligvis fullføres på noen få timer.

3. Ingen Skadelige Kjemikalier
Ozonsanering bruker ikke sterke kjemikalier som kan være skadelige for helsen eller miljøet. Ozon omdannes til ufarlig oksygen etter behandlingen.

4. Allsidig
Ozon trenger inn i alle hjørner og sprekker i rommet, inkludert vegger, tak, gulv og tekstiler. Den kan også behandle luftkanaler og andre utilgjengelige områder, og dermed sikre en omfattende fjerning av lukt.

5. Helse- og Miljøvennlig
Som en naturlig gass er ozon en helse- og miljøvennlig løsning for luktfjerning. Den etterlater ingen rester eller kjemisk forurensning.

Hvordan Fungerer Ozonsanering av Dødsbo?
Prosessen med ozonsanering for å fjerne lukt fra et dødsbo er enkel og effektiv:

Forberedelse: Før ozonsaneringen starter, må alle gjenstander og eiendeler fjernes fra boligen. Dette inkluderer også personlige gjenstander som klær og møbler.

Ozonbehandling: En ozongenerator plasseres i boligen, og ozongass produseres og spres i rommet ved hjelp av en vifte. Behandlingstiden varierer avhengig av luktens intensitet og størrelsen på boligen.

Ventilasjon: Etter ozonbehandlingen er fullført, må boligen luftes grundig for å fjerne gjenværende ozon og sikre at den er trygg å bebo.

Ozonsanering av dødsbo gir en effektiv og permanent løsning på luktproblemer som ofte plager arvinger. Denne miljøvennlige metoden gir rask og grundig fjerning av ubehagelige lukter og gir deg muligheten til å starte på nytt i et friskt og behagelig miljø. Når du overtar et dødsbo, kan ozonsanering være den nøkkelen som hjelper deg med å gjenopprette friskheten i livets overgang.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk