Skip to content

OzonSanering - Permanent luktfjerning for sameier og næringsbygg​

Oppdag fordelene med ozonsanering for sameier og næringsbygg. Vi fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt og mange andre luktproblemer permanent.

Permanent luktfjerning i hjemmet

Hvordan kan OzonSanering hjelpe sameier og næringsbygg?

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Sameier og næringsbygg er ofte utsatt for en rekke luktproblemer som kan påvirke trivselen til beboere og ansatte, samt eiendomsverdien. Uansett om det er røyklukt, mugglukt, eller andre irriterende lukter, er ozonsanering en pålitelig og effektiv løsning for permanent luktfjerning og forbedring av inneklimaet.

Hva er Ozonsanering?
Ozonsanering er en teknikk som bruker ozongass (O3) for å eliminere lukt og forurensningskilder i innendørs miljøer. Ozon er kjent for sin evne til å oksidere og nøytralisere luktforårsakende molekyler, noe som fører til permanent luktfjerning. Denne metoden har vist seg å være spesielt effektiv for sameier og næringsbygg, hvor luktproblemer ofte er mer komplekse og vedvarende.

Fordeler med Ozonsanering for Sameier og Næringsbygg:
Permanent Luktfjerning: En av de mest overbevisende fordelene med ozonsanering er dens evne til å fjerne lukt permanent. Dette betyr at sameier og næringsbygg ikke trenger å bekymre seg for tilbakevendende luktproblemer etter behandlingen.

Forbedret Inneklima: Fjerning av ubehagelige lukter resulterer i et mer behagelig og helsefremmende inneklima. Dette kan bidra til økt trivsel og produktivitet blant beboere og ansatte.

Bevaring av Eiendomsverdi: Et godt vedlikeholdt inneklima, fritt for luktproblemer, kan bidra til å opprettholde eller til og med øke eiendomsverdien. Potensielle kjøpere og leietakere verdsetter et friskt og luktfritt miljø.

Tids- og Kostnadseffektiv: Ozonsanering er en relativt rask og kostnadseffektiv metode sammenlignet med andre luktfjerningsalternativer som krever omfattende renovering eller hyppig vedlikehold.

Allsidig Bruk: Ozonsanering kan brukes i ulike typer rom og miljøer, inkludert leiligheter, kontorer, fellesområder, restauranter, butikker, og mer. Den er velegnet for sameier med varierte behov.

Miljøvennlig: Ozon er en naturlig forekommende gass i atmosfæren, og ozonsanering gir en miljøvennlig tilnærming til luktfjerning. Etter behandling går ozon tilbake til oksygen, uten utslipp eller skadelig fordamning.

Hvordan Fungerer Ozonsanering?
Ozonbehandlingen utføres ved hjelp av en ozongenerator som produserer ozongass. Denne gassen spres i det aktuelle rommet ved hjelp av en generatorvifte. Ozon bryter raskt ned bakterier, mikroorganismer og luktforårsakende molekyler til luktfrie forbindelser. Ozon rekker også til vanskelig tilgjengelige steder, noe som sikrer en grundig luktfjerning.

Sikkerhet og Ozonsanering:
Selv om ozonsanering er svært effektiv, er det viktig å bruke det med forsiktighet, spesielt i beboede områder. Ozon kan være skadelig å puste inn i høye konsentrasjoner, så det anbefales at ingen er til stede i rommet under behandlingen. Etter behandlingen bør rommet luftes godt før det igjen tas i bruk.

For sameier og næringsbygg som sliter med vedvarende luktproblemer, er ozonsanering en attraktiv løsning. Den gir permanent luktfjerning, forbedret inneklima og bidrar til å bevare eiendomsverdien. Ved å velge ozonsanering investerer du i et bedre og mer trivelig miljø for beboere eller ansatte, samtidig som du sikrer at eiendommen forblir attraktiv for potensielle kjøpere eller leietakere.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk