Skip to content

Permanent luktfjerning i hjemmet

Vi fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt og mange andre luktproblemer. Behandlingstid kun 4-8 timer* og lukten forsvinner for godt.

Permanent luktfjerning i hjemmet

OzonSanering - En effektiv løsning for å fjerne vond lukt i boligen.

 • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
 • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
 • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Ingenting kan ødelegge atmosfæren i ditt hjem raskere enn en vedvarende og ubehagelig lukt. Enten det er røyklukt, mugglukt, kjellerlukt, eller andre irriterende luktproblemer, kan det virke som om de aldri vil forsvinne. Det er her ozonsanering trer inn som en kraftig og effektiv løsning for å gjenopprette friskheten i ditt private rom.

Hva er Ozonbehandling? Ozonbehandling, også kjent som ozonsanering, er en metode som bruker ozongass (O3) for å eliminere uønskede lukt- og bakterieproblemer i boliger. Ozon er en naturlig forekommende gass som består av tre oksygenmolekyler i motsetning til den vanlige luften vi puster, som inneholder kun to oksygenmolekyler. Den ekstra oksygenatomen i ozon gjør det til en kraftig oksidant og desinfeksjonsmiddel.

Fordelene ved Ozonbehandling:

 • Permanent Luktfjerning: Ozonbehandling gir permanent luktfjerning ved å bryte ned luktene på molekylært nivå. Det eliminerer ikke bare luktene midlertidig, men sørger for at de ikke kommer tilbake.
 • Allergenreduksjon: Ozon er effektivt i å redusere allergener som pollen, dyrehår og muggsporer i luften, noe som skaper et sunnere inneklima for de som lider av allergier.
 • Muggfjerning: Ozonbehandling kan effektivt eliminere muggsporer og hindre muggvekst på overflater, noe som er spesielt viktig i fuktige områder som kjellere og bad.
 • Bakteriebekjempelse: Ozon dreper bakterier og mikroorganismer som kan forårsake dårlig lukt og sykdomsfremkallende agenter i boligen.
 • Ingen kjemikalier: En av de store fordelene med ozonbehandling er at den ikke krever bruk av kjemiske desinfeksjonsmidler som kan være skadelige for helse og miljø.


Hvilke Luktproblemer og bakterier kan ozonbehandling fjerne?
Ozonbehandling er ekstremt allsidig og kan brukes for å eliminere en rekke luktproblemer, inkludert:

 • Røyklukt: Ozonbehandling er effektiv for å fjerne røyklukt, enten det kommer fra sigaretter, brannskader eller annen kilde.
 • Mugglukt: Mugglukt er en vanlig plage i boliger, spesielt etter vannskader eller i fuktige miljøer. Ozonbehandling kan fjerne denne lukten permanent.
 • Kjellerlukt: Kjellerområder er ofte utsatt for fuktighet og dårlig ventilasjon, noe som kan føre til ubehagelige lukter. Ozon kan rydde opp i dette problemet.
 • Dyredufter: Hvis du har kjæledyr, kan ozonbehandling bidra til å fjerne lukter assosiert med dem.
 • Matlukt: Sterke matlukter som fisk eller krydder kan være vanskelige å fjerne, men ozon kan takle dem effektivt.

Ozonsanering er en svært effektiv metode for å fjerne vond lukt og bakterier i private boliger. Den gir permanent luktfjerning, reduserer allergener, og skaper et sunnere inneklima. Enten du sliter med røyklukt, mugglukt, eller andre luktproblemer, kan ozonbehandling være løsningen som gir deg et friskere og mer behagelig hjem. Ta kontakt med profesjonelle ozonsaneringseksperter for å utforske mulighetene og oppleve fordelene ved denne kraftige teknologien.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

 • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
 • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
 • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk