Skip to content

Luktfjerning ved kjøp av ny bolig eller når du skal selge din bolig

Har du kjøpt en ny bolig med ubehagelig lukt, eller skal du selge din bolig og ønsker å fjerne luktproblemer som røyk, mugg eller kjellerlukt?

Permanent luktfjerning i hjemmet

Vi nullstiller boligen ved å fjerne vonde lukter raskt og effektivt med ozonbehandling.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.

Har du kjøpt en ny bolig med ubehagelig lukt, eller skal du selge din bolig og ønsker å fjerne luktproblemer som røyk, mugg eller kjellerlukt?

Boligkjøp og -salg er viktige milepæler i livet, men de kan også være utfordrende når du møter på ubehagelige luktproblemer. Enten du har kjøpt en ny bolig som tidligere har vært preget av røyk, mugg eller kjellerlukt, eller du forbereder deg på å selge din nåværende bolig, kan luktfjerning være nøkkelen til å skape et triveligere inneklima og øke eiendomsverdien.

Hvorfor Lukter Boligen Dårlig?
Det finnes mange årsaker til at en bolig kan få ubehagelige lukter. Tidligere eiere kan ha røkt inne, fuktproblemer kan ha ført til mugglukt, eller en kjeller som har vært brukt som lagringsplass kan ha utviklet en karakteristisk lukt. Uansett årsak, er det viktig å forstå at dårlig lukt kan være en betydelig ulempe både når du skal bo i boligen eller forsøke å selge den.

Løsningen: Ozonbehandling for Luktfjerning
Ozonbehandling har vist seg å være en svært effektiv løsning for å fjerne ubehagelige lukter i boliger. Ozon (O3) er en kraftig oksidant som kan bryte ned og eliminere luktforårsakende molekyler permanent. Dette gjør ozonbehandling til en ideell metode for å gjenopprette et friskt inneklima i boliger som tidligere har vært plaget av røyk, mugg eller kjellerlukt.

Fordelene med Ozonbehandling for Luktfjerning:
Rask og Effektiv: Ozonbehandlingen tar vanligvis kun 4-8 timer, avhengig av alvorlighetsgraden av luktproblemene. Dette betyr at du raskt kan nyte et luktfritt miljø.

Permanent Luktfjerning: Ozonbehandling gir permanent fjerning av ubehagelige lukter. Du trenger ikke bekymre deg for at luktproblemene skal komme tilbake.

Ingen Behov for Renovering: Andre metoder for luktfjerning, som å rive ut materialer eller gjennomføre omfattende renovering, kan være kostbare og tidkrevende. Med ozonbehandling unngår du disse kostnadene og inngrepene.

Forbedret Inneklima: Et friskt inneklima bidrar til trivsel og økt livskvalitet for deg og din familie. Dette er også attraktivt for potensielle kjøpere hvis du skal selge boligen.

Øker Eiendomsverdien: En bolig uten ubehagelige lukter har høyere appell på markedet. Det kan bidra til å øke eiendomsverdien og gjøre det enklere å selge boligen.

Hvordan Fungerer Ozonbehandling?

Ozonbehandlingen utføres ved hjelp av en ozongenerator som produserer ozongass. Denne gassen spres grundig i boligen, inkludert alle rom og vanskelig tilgjengelige områder. Ozon reagerer med luktforårsakende molekyler, oksiderer dem, og bryter dem ned til luktfrie forbindelser.

Forbered Boligen: Før ozonbehandlingen må boligen ryddes for personlige eiendeler og forsegles slik at ozongassen ikke kan unnslippe.

Behandlingstid: Ozonbehandlingen tar vanligvis 4-8 timer, avhengig av boligens størrelse og luktproblemets alvorlighetsgrad.

Luft Ut: Etter ozonbehandlingen må boligen luftes grundig i flere timer for å fjerne eventuell gjenværende ozongass.

Luktfjerning ved kjøp av ny bolig eller før salg av din nåværende bolig er en smart investering. Ozonbehandling gir deg en rask, effektiv og permanent løsning for å eliminere ubehagelige lukter og forbedre inneklimaet. Enten du skal bo i boligen selv eller ønsker å tiltrekke deg potensielle kjøpere, kan ozonbehandling hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Permanent luktfjerning

6 gode grunner til å velge oss..

Fjerne vond lukt permanent raskt og effektivt

Behandlingstid kun 4-8 timer*

OzonSanering - Hvordan bli kvitt lukt i møbler og innbo permanent

Luktfrie flater og innbo.

Luktfjerning uten bruk av kjemikalier

Ingen spor av kjemikalier.

Fjerning av lukt - Permanent luktfjerning

Permanent luktfjerning

Ingen skader på bygning

Ingen skader. 100% skadefritt

Faktura sendes etter at arbeidet er utført

Faktura etter behandling

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via e-post, oppfordrer vi deg til å dobbeltsjekke at e-postadressen din er riktig. På den måten kan vi sikre at vi når deg uten problemer. I tillegg anbefaler vi at du tar en titt i søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt et svar fra oss innen 24 timer.

Fakta om Ozon

Ozon er verdens kraftigste, naturlige oksiderende og bredspektret desinfeksjonsmiddel, og har blitt brukt til rensing av drikkevann og avløpsvann i mer enn 100 år, da det eliminerer alle kjente virus, bakterier, parasitter, sopp, alger, protozoer og andre mikroorganismer trygt og effektivt. Ozon fjerner også lukt, plantevernmidler, kjemikalier og vaskemidler. Ozon brukes i tillegg kommersielt innen helsesektoren, avfallsbehandling, skadebegrensning, matvarelagring, fiskeoppdrettsanlegg, basseng og mye annet.

  • Ozon reduserer luftbårne og overflatebakterier med opptil 100%.
  • Ozon reduserer luftbårne og overflate mugg og sopp med 83%.
  • Ozon er ca 3.000 ganger mer bakteriedrepende enn klor.
Fjerner røyklukt, mugglukt, kjellerlukt

Vi gir deg muligheten til å si farvel til irriterende luktproblemer for godt. Oppdag hvordan ozongassen kan permanent fjerne lukt fra hjemmet ditt, og skape en frisk og behagelig atmosfære. Les mer..

Skal du selge eller har du nettopp kjøpt deg en ny bolig med røyklukt, mugglukt eller kjellerlukt? Vi nullstiller boligen og fjerner vonde lukter. Behandlingstid kun 4-8 timer og lukten forsvinner for godt. Les mer..

Svært godt egnet til luktfjerning i alle slags rom. Ozon gir ingen flekker eller fuktskader på porøse overflater og tekstiler. Ozon er effektivt på fjerning av røyklukt, malingslukt, lus, midd, hundelukt, kjellerlukt, avfallslukt, kloakklukt, mugglukt, og mye mer. Les mer..

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. OzonSanering er en effektiv og rimelig måte å eliminere de alvorligste luktproblemene som kommer fra vann- og brannskader og andre luktproblemer. Vi behandler boligen på kort vasel og normalt er 4-8 timer tilstrekkelig. Les mer..

Om oss
Kontakt oss
Bestill online
Ofte stilte spørsmål (Faq)

OzonSanering.no
En del av DBP Gruppen
Tlf: 400 90 547
E-post: post@ozonsanering.no
Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk